Direct naar de inhoud.

Knoalster Expo met lokale fotografen in Bruidssalon

  • door:
  • op:
Een foto van een van de knoalster fotografen © Johan Mooibroek

STADSKANAAL – Mede dankzij programma’s als Het perfecte plaatje is fotograferen populairder dan ooit. Veel mensen trekken de natuur in en maken de mooiste foto’s van bomen, vogels en andere mooie dingen die de natuur te bieden heeft. Andere mensen gaan er juist in de nacht op uit om sterren en de melkweg te fotograferen. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van al het moois dat vast te leggen is. 

Stoute schoenen
Een aantal fotografen uit de Kanaalstreek heeft de stoute schoenen aangetrokken en zal de mooiste foto’s exposeren tijdens de Knoalster Expo. Een moment waar verschillende stijlen te zien zullen zijn, waaronder portret-, landschaps- en urbex fotografie.

Unieke locatie
De Bruidssalon aan de Handelsstraat 56 in Stadskanaal opent zaterdag 17 december tussen 14:00 en 20:00 haar deuren. Tussen de bruidsjaponnen zullen de werken tentoongesteld worden. Er is een vrije inloop en inschrijven is niet nodig, iedereen is welkom. -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal