Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lichtjesparade Onstwedde groot succes

Ook de kerstman was aanwezig tijdens de lichtjeroute in Onstwedde © Freerk Boskers

ONSTWEDDE – Afgelopen zaterdag organiseerde Manege de Driesporen voor de derde keer de lichtjesparade in Onstwedde. Na twee jaar van afwezigheid door Corona kon men dit jaar eindelijk weer van start. Het was nog even spannend of het weer roet in het eten zou gaan gooien in verband met gladheid, maar gelukkig waren de weergoden de organisatie gunstig gezind. 

De organisatie was onder de indruk door het enorme aantal aanmeldingen, de creativiteit en de hoeveelheid lichtjes. ‘In een woord: geweldig! De deelnemers zagen er stuk voor stuk schitterend uit, van arrensleeën met bellentuigen, ijsberen en rendieren, tot lange jurken met gekleurde lichtjes!’ aldus de organisatie.

Na een mooie ronde door het dorp, waarbij meerdere keren de Winterfair op de Woldbrink werd aangedaan, konden de deelnemers na afloop in de manege weer opwarmen met een beker warme chocolademelk en iets lekkers.

Drommen mensen in het dorp die de moeite hadden genomen om te komen kijken naar de lichtjesparade! 

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde avond en wil alle deelnemers, vrijwilligers en alle belangstellenden bedanken voor het laten slagen van dit evenement! 

‘We hopen er volgend jaar tijdens de Santaride weer net zo’n feestje van te kunnen maken.’

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.