Direct naar de inhoud.

Seksspeeltjes voor volwassenen haal je voortaan gewoon bij de HEMA

  • door:
  • op:

VEENDAM/STADSKANAAL/BORGER – Volwassenen die op zoek zijn naar erotische speeltjes kunnen voortaan gewoon terecht bij de HEMA. De winkelketen is een samenwerking aangegaan met het bedrijf Easytoys in Veendam, dat wereldwijd erotische artikelen verkoopt via de eigen webshop. De artikelen zijn nu ook te koop bij een groot aantal vestigingen en de webshop van de landelijke warenhuisketen.

HEMA zelf op de eigen website daarover: ”Vanaf 12 december vind je bij HEMA een spiksplinternieuwe collectie gericht op seksueel plezier. Een lijn met vibrators, glijmiddel en bescherming. Ontwikkeld met de kenners van EasyToys, op z’n HEMA’s zonder poespas. (…) Bij HEMA verkopen we al jaren bijna alles om jezelf te verzorgen. Van tandpasta tot gezichtsmaskers en van dagcrème tot vitaminepillen. Waarom zouden we het seksleven van onze klanten dan niet ondersteunen?”

Het assortiment is te vinden in de HEMA-vestigingen in Stadskanaal en Ter Apel. De artikelen van Easytoys komen niet in een ‘stiekem hoekje’ van de winkel te liggen. Ze liggen in het schap ‘Mooi en Gezond’ van het warenhuis. Dat is overigens niet nieuw. Decennia geleden al verkochten grote postorderbedrijven dergelijke artikelen, zij het in verkapte vorm. Op de wellness-pagina’s van de papieren catalogi van deze bedrijven werden vibrators aan de klant gebracht als ‘massagestaven’ met een illustratie waarop een model werd getoond dat zo’n genotsmiddel tegen de wang of op een onderarm hield.

Wie zich toch opgelaten voelt om iets van het Easytoys-assortiment zichtbaar af te rekenen voor een kassarij, kan het artikel ook online bestellen en in een discrete verpakking laten bezorgen in een HEMA-vestiging naar keuze, dus ook die in Veendam en Borger.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal