Direct naar de inhoud.

Oud en Nieuw bij RTV1: UDI, Sneeuwbaltrio en terugblik

  • door:
  • op:
De televisieprogrammering van RTV1 tijdens Oud en Nieuw

RTV1 – Ook tijdens Oud en Nieuw heeft RTV1 een andere programmering dan tijdens andere weekenden. Zo wordt de voorstelling De Spooktrein van theatergroep UDI uitgezonden. Ook komt het eenmalige optreden van het Sneeuwbaltrio tijdens het TukkerFM Tentfeest uitgezonden. En een jaar moet natuurlijk ook afgesloten worden met een terugblik op 2022.

Zaterdagavond, oudjaarsdag, beginnen we om 19.00 uur met Stevens Podiumgasten. Daarna zal het Nieuws jaaroverzicht uitgezonden worden. Ook Blueprint blikt terug op het afgelopen jaar en heeft een compilatie gemaakt met de artiesten van afgelopen jaar. Om 21.15 uur wordt de theatervoorstelling De Spooktrein, opgenomen op het station van de STAR uitgezonden. Om half twaalf zal het Sneeuwbaltrio te zien zijn met hun eenmalige optreden tijdens het TukkerFM tentfeest in Borger.

Zondagochtend wordt het jaar traditioneel begonnen met een kerkdienst. Om twaalf uur zendt Het Bewogen Hart muziek uit, waarna de jaarcompilatie van Blueprint wordt uitgezonden. Om 14.00 uur is er een speciale nieuwjaarsuitzending van Muziek op 1 te zien op de regiozender. Na het muzikale programma Muziek op 1 zal Het Sneeuwbaltrio weer te zien zijn met hun optreden. Om 15.00 uur zenden we de voorstelling De Spooktrein uit van theatergroep UDI.

’s Avonds zijn er uitzendingen van de Nederlandstalige muziekprogramma’s Het Artiesten Festival en Muziek van Eigen Bodem. Deze worden de hele avond herhaald.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal