Direct naar de inhoud.

Auto belandt in tuin van woning Veendam, gevluchte bestuurder aangehouden

  • door:
  • op:
De auto in de tuin in Veendam ┬ę Instagram Wijkagenten Veendam

VEENDAM – In de nacht van zaterdag op zondag is een automobilist met zijn wagen in een tuin terecht gekomen in Veendam. Dat melden de wijkagenten van de Parkstad op hun Instagrampagina. De politie kreeg een melding van een aanrijding, waarna ze ter plaatse gingen. Ze troffen het voertuig aan in een tuin.

De bestuurder van de auto was spoorloos. Deze was na de aanrijding er vandoor gegaan. Na kort onderzoek wist de politie de man aan te houden. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Of de man onder invloed heeft gereden is niet bekend gemaakt.

De auto is afgesleept.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal