Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto belandt in tuin van woning Veendam, gevluchte bestuurder aangehouden

De auto in de tuin in Veendam © Instagram Wijkagenten Veendam

VEENDAM – In de nacht van zaterdag op zondag is een automobilist met zijn wagen in een tuin terecht gekomen in Veendam. Dat melden de wijkagenten van de Parkstad op hun Instagrampagina. De politie kreeg een melding van een aanrijding, waarna ze ter plaatse gingen. Ze troffen het voertuig aan in een tuin.

De bestuurder van de auto was spoorloos. Deze was na de aanrijding er vandoor gegaan. Na kort onderzoek wist de politie de man aan te houden. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Of de man onder invloed heeft gereden is niet bekend gemaakt.

De auto is afgesleept.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.