Direct naar de inhoud.

Twee auto’s uitgebrand aan Julianastraat in Stadskanaal

  • door:
  • op:
De auto’s zijn volledig uitgebrand | © DGS-Media

STADSKANAAL – Zaterdagochtend zijn in alle vroegte twee auto’s uitgebrand aan de Julianastraat in Stadskanaal. Het bleek te gaan om twee elektrische voertuigen van woningstichting Lefier.

De brandweer moest er aan te pas komen om de auto’s te blussen. Omdat het om twee elektrische voertuigen ging werden ze afgevoerd in een vloeistofdichte container vanwege het mogelijke gevaar van zelfontbranding door de accupakketten die in de auto’s zitten, zo meldt DGS-Media.

Ze werden in een speciale, met water gevulde, container geplaatst | © DGS-Media

De container is naar beringsbedrijf Willem Keizer gebracht alwaar deze een paar dagen zal blijven staan, totdat het gevaar op zelfontbranding weg is. Hoe de auto’s in brand zijn gevlogen is nog niet bekend.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal