Direct naar de inhoud.

Fitnessketen Basic-Fit naar ABC-Complex Veendam

  • door:
  • op:
Het ABC- complex in Veendam © RTV Noord

VEENDAM – Fitnessketen Basic-Fit komt met zijn oranje kleuren naar het ABC-complex in het centrum van Veendam. De sportschool komt in het pand waar kledingwinkel C&A eerst zat. Dat pand wordt ingrijpend verbouwd, voordat de sportschool geopend wordt. Ook de buitenkant van het pand wordt onder handen genomen.

Het ABC-complex is sinds 2018 aangekocht door een projectontwikkelaar uit de Randstad. Het in 1988 gebouwde winkelcomplex was ooit een publiekstrekker, maar sinds een aantal jaren zijn de grote winkels uit het pand getrokken, waardoor alleen de Blokker nog in het pand zit. Albert Heijn en C&A zijn in 2021 en 2022 vertrokken. Samen gaven deze drie bedrijven de naam ABC-complex aan het pand.

Eind 2021 liet Basic-Fit al weten interesse te hebben in een deel van het gebouw. Bij de gemeente Veendam werd in februari 2022 een aanvraag ingediend om er een sportschool te beginnen. Basic-Fit heeft zeker 900 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal