Direct naar de inhoud.

Donderdag en vrijdag geen bussen en treinen vanwege staking

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 22 jan 2023
  • tags:
Bussen die stil staan ┬ę Harrie Schutte/RTV1

REGIO – De bussen van Qbuzz en de treinen van Arriva zullen donderdag en vrijdag naar alle waarschijnlijkheid niet gaan rijden. Dat komt door de landelijke staking die vakbond FNV heeft afgekondigd. Het CNV doet waarschijnlijk niet direct mee aan de staking, die een gevolg is van een mislukt cao-overleg.

De treinen van NS rijden donderdag en vrijdag wel. Vorige maand lag het treinverkeer van Arriva meerdere dagen stil. Dat kwam door regionale stakingen. Onder de cao streekvervoer vallen dertienduizend medewerkers en duizenden van hen zijn lid van een vakbond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-