Direct naar de inhoud.

Open dag uitvaartcentrum Maarsstee druk bezocht

  • door:
  • op:
Een van de kisten die te zien was tijdens de open dag © Harrie Schutte/RTV1

STADSKANAAL – Na een drukke periode met een verbouwing en uitbreiding, opende uitvaartcentrum Maarsstee afgelopen zaterdag haar deuren voor het grote publiek. De Neutrale Uitvaartvereniging Stadskanaal zag veel bezoekers in het vernieuwde pand aan de Vlaanderenlaan. De organisatie had dit niet aan zien komen. ‘Zoveel belangstelling hadden we echt niet verwacht!’

Het gebouw van de uitvaartvereniging is uitgebreid met een grote zaal waar afscheidsdiensten kunnen worden gehouden. De grote zaal biedt plaats voor 99 gasten. Voor de verbouwing waren dat er maar 55. De oude zaal is verbouwd en is nu ingericht als koffiekamer. Daarnaast zijn er naast de bestaande rouwkamers ook twee nieuwe 24 uurs kamers bijgekomen.

Naast de bezichtiging van het vernieuwde pand waren er ook uitvaartsprekers en zangers aanwezig. Ook werden er kisten tentoongesteld. Men zag naast de standaard kisten ook bestickerde kisten en zelf beschilderde kisten te bekijken.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal