Direct naar de inhoud.

Veendammers kunnen inbreng geven over nieuwe Woonvisie

  • door:
  • op:

VEENDAM – Inwoners van de gemeente van Veendam kunnen meepraten over een nieuwe visie voor het wonen in Veendam. Dit gebeurt tijdens een georganiseerde woonavond. Op deze avond kunnen inwoners inbrengen wat ze belangrijk vinden en hoe ze over bepaalde thema’s denken. De uitkomst hiervan zal meegenomen worden bij het opstellen van de nieuwe Woonvisie.

De gemeente Veendam is begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe Woonvisie omdat de huidige afloopt. Naast inwoners kunnen ook vastgoedeigenaren, woningcorporaties en zorginstellingen inbreng geven.

Nieuwe Woonvisie

In de nieuwe Woonvisie wordt het beleid van 2023 tot en met 2026 vastgesteld. De onderwerpen waar het over zal gaan zijn onder andere: waar moet wat worden gebouwd en voor wie, bestaande woningvoorraad, leefbaarheid in wijken en dorpen en wonen met zorg.

Naast de woonavond kunnen inwoners ook een vragenlijst invullen (www.veendam.nl/woonvisie). Dit kan tot 19 februari. Hier wordt onder andere in gevraagd naar wat er verbeterd kan worden aan het wonen in Veendam en of de participant in 2030 nog in Veendam verwacht te wonen.

De woonavond zal plaatsvinden op dinsdag 31 januari van 19.00-21.00 in het VanBeresteyn Theater in Veendam.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal