Direct naar de inhoud.

Auto rijdt dwars door de pui van autoshowroom in Stadskanaal: ‘Kan het nog nauwelijks bevatten’

  • door:
  • op:
De auto reed dwars door de pui de showroom binnen | © Persbureau Groningen

STADSKANAAL – Vrijdagmiddag is een auto dwars door de pui van een auto showroom in Stadskanaal gereden. Bij het incident raakte een baliemedewerker van het bedrijf gewond. De bestuurder is met de schrik vrijgekomen, zo laat de eigenaar van de showroom aan RTV1 weten.

‘Ik sta er naar te kijken en kan het nog steeds nauwelijks bevatten’, vertelt de aangeslagen showroom- eigenaar. Volgens hem gaat het hier om een ongeluk: ‘De bestuurder van de auto heeft gas gegeven in plaats van geremd te hebben en is zo dwars door de pui gekomen.’

De schrikt zit er flink in maar volgens de dealer had het nog erger kunnen aflopen: ‘De baliemedewerker is gewond geraakt en is naar het ziekenhuis gevoerd. Ze heeft de balie door de klap tegen zich aan gekregen. Het is nog onbekend wat het eventuele letsel is.’

Later meer-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal