Direct naar de inhoud.

SKV zendt Turkse zenders uit vanwege ramp

  • door:
  • op:
Reddingswerkers bezig bij een ingestort gebouw in Turkije © Mahmut Bozarslan / AFP / ANP via RTV Noord

VEENDAM – Kabelmaatschappij SKV zendt tijdelijk een aantal Turkse zenders uit in verband met de enorme ramp die zich in het oosten van Turkije afspeelt. De Veendammer kabelmaatschappij wil daarmee hun steentje bijdragen om inwoners zo goed mogelijk te informeren over de ramp die daar heeft plaatsgevonden.

De zenders EURO D, TV 8 INT en CNN Türk berichten 24 uur per dag over de aardbevingen die daar hebben plaatsgevonden. De zenders zijn te vinden op de kanalen 221, 222 en 223. Deze zenders zijn alleen beschikbaar via het DVB-C (coax) platform

Ook het college van B&W van de gemeente Veendam leeft mee met de mensen in Turkije.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal