Direct naar de inhoud.

RTV1 presenteert nieuwe website

  • door:
  • op:
De huidige website van RTV1 © Rutger Breider/RTV1

RTV1 – De site van de streekomroep van de Veenkoloniën, RTV1, wordt vernieuwd. Komende maandagavond zal de nieuwe website van de omroep online gaan. Het kan zijn dat de website dan tijdelijk iets minder bereikbaar is.

De bestuursvoorzitter van RTV1, Henk Otter, is blij met de nieuwe website. ‘Hier zaten we al een tijd lang op te wachten. Onze redactie krijgt nu meer mogelijkheden en wij denken dat de nieuwe website ook een beter uiterlijk heeft voor onze lezers.’

Otter wil ook graag zijn dank uitspreken richting NIJM Webdesign. ‘Zonder hen was dit niet mogelijk geweest.

Wat is er veranderd?

Op de nieuwe website van RTV1 zie je voortaan het belangrijkste nieuws bovenaan. Daaronder zie je nog een viertal artikelen met foto. Daaronder is al het nieuws van de omroep te vinden. Ook zijn onze menu’s verandert. Zo vind je onder het kopje nieuws nu al onze gemeentes en het regionale nieuws. Verder staan daar ook een activiteitenkalender en het nieuws per categorie.

Ben je nou vervend kijker van de programma’s van RTV1 of volg je altijd een van onze radioprogramma’s? Ook dat is nu makkelijker terug te vinden. Je kunt live meekijken met de verschillende uitzending, maar via programma gemist ook makkelijk terugkijken en/of luisteren.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal