Direct naar de inhoud.

Eko-Tours uit Exloo wint zilver in leukste uitje van Drenthe

  • door:
  • op:
Eko-Tours won zilver tijdens de verkiezing F: Eko-Tours

EXLOO – Dinsdagavond vond de uitreiking plaats van de leukste uitjes van Nederland. Een wedstrijd georganiseerd door de ANWB. Er wordt per provincie gekeken naar de leukste uitstapjes. De mening van het publiek is belangrijk bij deze competitie, want alleen zij kunnen stemmen.

Eko-tours uit Exloo deed dit voor de eerste keer mee dit jaar en won gelijk een tweede plaats tijdens de uitreiking van het leukste uitje van Drenthe. De bezoeksaspecten waarop de uitjes werden beoordeeld zijn aanbod van product, de faciliteiten, klantvriendelijkheid, prijs kwaliteitsverhouding en sfeer. Op deze aspecten scoorde het bedrijf uit Exloo cijfers tussen de 8,7 en 9,5. Speelboerderij De Drentse Koe scoorde net hoger en eindigde op de eerste plek.

juryrapport

De jury schreef in haar rapport over ‘een fantastische ervaring, alles is super geregeld, zeer klantgericht, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel en een uniek uitje dart je nergens anders vindt.’

Natuursafari

Eko-Tours is een bedrijf, opgericht door Ruud Haak. Hij werkte in 2015 het idee uit om met honderd procent elektrische auto’s de natuur te gaan verkennen. In de nazomer van 2016 is Eko-Tours gestart met de natuursafari’s in Drenthe. Dat begon met een Eko-Explorer. Ondertussen zijn er ook elektrische choppers om mee te rijden.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal