Direct naar de inhoud.

Gratis grof tuinafval brengen voor inwoners Veendam

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 17 mrt 2023
  • tags:
Foto: Gemeente Veendam

VEENDAM – Van maandag 20 maart tot en met zaterdag 25 maart 2023 kunnen inwoners van de gemeente Veendam gratis grof tuinafval brengen bij het afvalbrengstation in Wildervank (Meihuizenweg 25). Dit heeft de gemeente Veendam laten weten op hun Facebookpagina.

De gemeente Veendam wil dat er zoveel mogelijk grof tuinafval wordt gescheiden. Hiermee wordt voorkomen dat grof tuinafval bij het restafval eindigt. Onder grof tuinafval vallen gemaaid gras, takken en snoeiafval. Zand, aarde, bielzen, schuttingen en tuinhekjes zijn geen grof tuinafval.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-