Direct naar de inhoud.

NK Beachhandbal wordt Stadskanaal door de neus geboord

  • door:
  • op:
Ferry Roek op het beachpark, de locatie van het NK Beach Handball toernooi | ┬ę Hielke Bosch/RTV1

STADSKANAAL – Teleurstelling bij Jahn II: het NK Beachhandbal dat in Stadskanaal georganiseerd zou worden is door Handbalbond Nederland verplaatst naar Venlo. Meerdere verenigingen uit het land wilde niet naar Stadskanaal komen omdat er te weinig overnachtingsplekken zouden zijn.

In het weekend van 24 en 25 juni zouden tientallen teams naar ’t Knoal reizen om op het beachterrein de strijd met elkaar aan te gaan. Echter vindt in hetzelfde weekend de TT van Assen plaats. Hierdoor zouden er in de regio te weinig accomodaties zijn.

Mede-organisator Ferry Roek is, net als het hele Knoalster team, teleurgesteld. ‘Ondanks de TT is er volgens ons genoeg plek om te overnachten in de regio, maar dat zien anderen blijkbaar anders’, aldus Roek. ‘Voor ons is het ook geen optie om op een andere datum te organiseren. In dezelfde tijdsperiode is ook de vakantie voor het zuiden van het land en een paar weken later is het Secret Forest Festival hier in Stadskanaal.’

Of Stadskanaal in juni toch naar Venlo gaat om daar alsnog mee te doen weet Roek nog niet. ‘Er is nu grote teleurstelling. We gaan later kijken hoe en wat.’-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal