Direct naar de inhoud.

Jeugdbrandweer Stadskanaal tweede bij wedstrijd in Winschoten

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 13 mrt 2023
  • tags:
De jeugdbrandweer van Stadskanaal in actie. | Foto: Eigen foto

WINSCHOTEN – Het team van de jeugdbrandweer uit Stadskanaal is zaterdag tweede geworden bij een wedstrijd in Winschoten. In de hallen van Ziegler brandweertechniek streden de acht jonge helden tegen teams uit Winschoten, Hoogezand, Delfzijl.

Deze onderlinge wedstrijd tussen de teams dient als voorbereiding op de landelijke wedstrijden die in mei starten. Het team uit Stadskanaal komt elke week bij elkaar om te oefenen om zo de kneepjes van het vak te leren en later door te stromen naar de ‘grote’ brandweer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-