Direct naar de inhoud.

Muziekfestival De Vrienden Van Sportplein Veendam bijna uitverkocht

  • door:
  • op:
Nu nog een lege hal. Over enkele dagen door tientallen medewerkers omgebouwd tot een feesthal. Foto: De Vrienden Van Sportplein.

VEENDAM – Het muziekfestival De Vrienden Van Sportplein komende zaterdag in de Sorghvliethal in Veendam is bijna uitverkocht. Dat legt nogal wat druk op de organisatie: vanaf woensdag heeft deze slechts enkele dagen de tijd om een groot podium met een grote lichtshow, biertanks, verkooppunten en andere zaken op te bouwen.

De avond zelf zijn er zo’n zestig mensen in touw. Het gaat dan om technici, horecamedewerkers, beveiligers en mensen van een andere discipline. Bij de voorbereidingen zijn ook enkele tientallen mensen betrokken.

De ruim 2000 festivalgangers die de Sorghvliethal kan herbergen komen een line-up tegen met This Is Beethoven, Emma Heesters, Tino Martin en dj Peter Mans. De avond wordt feestelijk afgesloten met het duo FEESTNATION, ondersteund door de dj.

Voor mensen die willen komen maar nog geen kaartje hebben, verwijst de organisatie naar een online ticketsite. Bij de Sorghvliethal zelf kunnen geen kaarten worden verkocht. Consumptiemunten kunnen vrijdag al worden aangeschaft bij Sportcafé Sportplein. Dit om voor en tijdens het festival filevorming te voorkomen bij de verkooppunten in de Sorghvliethal.

Het festival beging zaterdag om 20.00 uur.

Meer info op de Faceboekpagina van het evenement.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal