Direct naar de inhoud.

BBB ook succesvol bij de waterschapsverkiezingen: grootste in Hunze en Aa’s

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 17 mrt 2023
  • tags:
De rioolwaterzuivering in Gieten van Waterschap Hunze en Aa’s © Hunze en Aa’s

REGIO – Het succes van de BBB beperkt zich niet tot de Provinciale Staten. In het Waterschap Hunze en Aa’s is de partij in de tussenstand van vanmiddag het grootst met 26,5 procent van de stemmen en zes zetels.

Water Natuurlijk krijgt vijf zetels, net zoveel als vier jaar geleden, en ontvangt 24 procent van de stemmen. PvdA behoudt de drie zetels die ze in 2019 ook kregen. VVD en CDA zagen allebei hun zetelaantal gehalveerd worden, beide partijen houden één zetel over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-