Direct naar de inhoud.

Een persoon gewond bij schuurbrand aan Floralaan Musselkanaal

  • door:
  • op:
De nog nasmeulende schuur. Foto: DGS Media

MUSSELKANAAL – Bij een brand in een schuur aan de Floralaan in Musselkanaal is maandagavond een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van de verwondingen is niets bekend.

Rond 20.45 uur kregen brandweereenheden uit Stadskanaal en 2e Exloërmond de melding van de brand. Er werd flink wat materieel op de brand afgestuurd omdat de vrees bestond dat het vuur zou overslaan naar huizen in de omgeving. De blusteams wisten het vuur vrij snel te blussen. Over hoe de brand is ontstaan is niets bekend. De schuur is zwaar beschadigd. Het dak is losgekomen en de muren staan bol.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal