Direct naar de inhoud.

Slapende bewoner in Stadskanaal gewekt door brandweer door melding rookalarm

  • door:
  • op:
Matras met schroeivlek. | Foto: DGS Media

STADSKANAAL – Voorbijgangers in Julianastraat hoorden een rookmelder en hebben de brandweer gealarmeerd. De brandweer heeft het huis betreden en troffen een slapende bewoner aan op bed. De exacte oorzaak van het luiden van de rookmelder was onduidelijk. Mogelijk was er sprake van een telefoon of sigaret dat op het matras was gaan schroeien.

De bewoner is op straat opgevangen door de brandweer en op een stoel in isolatiedeken gezet in afwachting van medische hulp. De bewoner was bij kennis maar was zeer geschrokken van het gewekt worden door de brandweer. Verder is hij onderzocht door het ambulancepersoneel. Vervoer naar het ziekenhuis was niet noodzakelijk. De bewoner heeft veel geluk gehad met de oplettendheid van de voorbijgangers die alarm hebben geslagen vanwege de rookmelder die afging.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal