Direct naar de inhoud.

Vrienden van Sportplein opnieuw groot succes

  • door:
  • op:
This is Beethoven tijdens een van hun optredens © De Vrienden van Sportplein

VEENDAM – Bezoekers uit Veendam en de wijde omgeving hebben afgelopen zaterdag een bezoek gebracht aan het muziekfestival De Vrienden Van Sportplein. ‘De Sorghvliethal in Veendam was het decor voor ogenschijnlijk weer een FAN-TAS-TISCHE avond’, volgens organisatoren van Loenen. 

Aan energie geen gebrek

Gedurende de avond heeft men kunnen genieten van diverse optredens. Zo betrad de band ‘This is Beethoven’ meermaals het podium voor hun show bestaande uit zang, dans en de nodige ‘special effects’. Werd er luidkeels meegezongen met de welbekende hits van Tino Martin, en liet Emma Heesters maar weer eens blijken waar zij vocaal toe in staat is. Tussendoor was het swingen op de hits van DJ Peter Mans, en werd er KNALLEND afgesloten met de beats van de mannen van FEESTNATION!

De artiesten gaven na afloop van hun optredens backstage aan genoten te hebben van de uitzinnige mensenmassa. Volgens de organisatie (SSE) werd die mening ook breed gedragen door de mensen in de zaal.  

Tevredenheid overheerst

Met het team van ruim zestig heren en dames van Stichting Sport en Evenementen kijkt men tevreden terug op het muziekfestival. ‘Ieder jaar is het weer een uitdaging om alles in goede banen te laten verlopen, voor zover bij ons team bekend is dit zeker gelukt’, aldus van Loenen.

Toch ziet de organisatie voor komende evenementen ook nog enkele punten van aandacht. Zo was het ondanks een verdubbeling van het aantal dames toiletten daar toch nog erg druk. Deze punten neemt men mee in de evaluatie en in aanloop naar komende muziekfestivals. 

Twee jubileums op de agenda

De mensen in Veendam en omgeving kunnen hun agenda er alvast weer bij pakken. Er staan namelijk twee jubileums gepland, één in het najaar van 2023, de ander in het voorjaar van 2024. Op 7 oktober 2023 viert het Oktoberfest Veendam haar tienjarig bestaan. Daarnaast staat ‘De Vrienden Van Sportplein’ in het teken van het vijftien jarig bestaan van Sportcafé Sportplein. De eerste artiesten zijn reeds vastgelegd, binnenkort volgt hierover meer informatie via de social media kanalen van de organisatie.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal