Direct naar de inhoud.

Veendam beste sportschooldichtheid, maar ook negatiefst

  • door:
  • op:
Foto ter illustratie | © Hielke Bosch/RTV1

REGIO – In de gemeente Veendam zijn de meeste sportscholen per vierkante kilometer. Stadskanaal komt daar net achter op een tweede plaats. Ondanks dat meeste sportscholen per vierkante kilometer hoog zijn, zijn de cijfers dat niet. Veendam plaatst zich daar op de laatste plaats in de regio.

In de gemeente Veendam zijn er op iedere 6,3 vierkante kilometer een sportschool. In Stadskanaal is dat iets hoger, namelijk een sportschool op iedere 8,4 vierkante kilometer. Borger-Odoorn maakt het rijtje af met een sportschool op iedere 30,5 vierkante kilometer.

Het aantal sportscholen per vierkante kilometer

Tevredenheid

De tevredenheid over de sportscholen is in de gemeente Stadskanaal het hoogste. Op een schaal van vijf komen de Knoalster sportscholen op 4.72 uit. In Borger-Odoorn zijn ze redelijk tevreden over de sportscholen. Zij geven een cijfer van 4.55. Veendam sluit het rijtje af met 4.47 op een schaal van vijf.

Het best beoordeelde fitnessaanbod-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal