Direct naar de inhoud.

Wielrenners Bruintje Beer Tocht met elkaar in de knoop

  • door:
  • op:
De politie bekijkt de fietsen © DGS Media

SELLINGEN – Zondagmorgen om even voor twaalf heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen twee wielrenners op de Beetserweg in Sellingen. Het ging hier om deelnemers aan de Bruintje Beer Tocht, die vandaag, volledig volgeboekt, gereden werd met als doel geld binnen te halen voor het goede doel.

Éen van de deelnemers kwam met zijn fiets naast de weg, en kwam bij het terug komen op de weg vermoedelijk te dicht bij een andere wielrenner waardoor de fietsturen in elkaar kwamen met een valpartij tot gevolg.

Éen van de wielrenners is in de ambulance onderzocht en voor verdere behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. De andere wielrenner heeft van het ambulancepersoneel een deken gekregen om warm te blijven.

Deze wielrenner is opgehaald door een materiaalwagen waarmee ook zijn fiets en de fiets van de wielrenner die naar het ziekenhuis is vervoer zijn opgehaald.

De politie heeft de gegevens genoteerd en de betrokkenen laten blazen om te controleren op rijden onder invloed. Hiervan was echter geen sprake.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal