Direct naar de inhoud.

Gemeente Stadskanaal zet vier woningbouwkavels in Alteveer in de verkoop

  • door:
  • op:
Gemeentehuis Stadskanaal © Rutger Breider/RTV1

ALTEVEER – De gemeente Stadskanaal biedt 4 bouwkavels te koop aan, gelegen aan het Streekje in Alteveer. “De woningmarkt is nog steeds overspannen. Met het aanbieden van deze woningbouwkavels bieden we onze (toekomstige) inwoners de mogelijkheid om hun eigenhuis te bouwen in onze mooie gemeente” licht wethouder Egbert Hofstra toe.

De kavels

De vier kavels zijn gelegen aan Streekje in het westen van Alteveer, aan de rand van het gebied waar de woonwijken zich bevinden. Elk kavel is ter grootte van ruim 1.200 vierkante meter en elk voor de bouw van één vrijstaande woning, voor zelfbewoning door de koper. De koopprijs van een kavel is € 100,00 per m². Deze prijs is inclusief omzetbelasting. Er komen nog wel kosten koper overheen.

Verkoopprocedure

De verkoop van de kavels verloopt via Oosterveld Makelaardij in Onstwedde. De kavels worden verkocht onder voorwaarde dat de koper zelf gaat wonen in het te bouwen huis op de kavel. Organisaties komen niet in aanmerking, enkel natuurlijke personen. Belangstellenden kunnen zich van 27 maart 2023 tot en met 31 mei 2023 inschrijven. Bij meerdere inschrijvingen is sprake van loting. Voor informatie, de voorwaarden en inschrijving als belangstellende kan contact opgenomen worden met Oosterveld Makelaardij, telefoonnummer 0599 – 650 654. Of kijk op de website van Oosterveld Makelaardij, schrijft de gemeente Stadskanaal aan RTV1.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal