Direct naar de inhoud.

Dorpsbelangen Odoorn: ‘Wij willen graag de Hereford koeien behouden’

  • door:
  • op:
Hereford koe | Foto: Dorpsbelangen Odoorn

REGIO – Staatsbosbeheer heeft besloten om de Hereford koeien uit het Hunzebos te verwijderen vanwege angst bij sommige mensen. Dorpsbelangen Odoorn wil graag dat de Hereford koeien behouden worden in het Hunzebos en dat er wordt gekeken naar een oplossing, die aanvaardbaar is, dat schrijft Dorpsbelangen Odoorn maandagavond op hun Facebookpagina.

Reactie Dorpsbelangen Odoorn

Dorpsbelangen Odoorn schrijft dat er belangrijk nieuws is voor de dorpen Exloo, Klijndijk, Valthe en Odoorn: “Staatsbosbeheer heeft besloten om de Hereford koeien uit het Hunzebos te verwijderen vanwege angst bij sommige mensen. Als dorpsbelangen van onze gemeenschappen maken we ons echter zorgen over dit besluit en dringen we er bij Staatsbosbeheer op aan om alternatieve oplossingen te vinden die zowel de veiligheid van onze gemeenschappen waarborgen als de Hereford koeien behouden in ons natuurgebied”, schrijft Dorpsbelangen Odoorn op hun Facebookpagina.

Samenwerken

Dorpsbelangen Odoorn is bereid om samen te werken met Staatsbosbeheer om tot een oplossing te komen die voor iedereen aanvaardbaar is. “We willen graag de Hereford koeien behouden als een vertrouwd gezicht en belangrijke rol in ons natuurgebied. Laten we samenwerken om onze stem te laten horen en ons standpunt serieus te laten nemen!”, laat Dorpsbelangen weten op hun Facebookpagina.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal