• door:
  • op:
SV Mussel- Onstwedder Boys/Foto:Freek Moorlag

Zaterdagmiddag speelde sv Mussel thuis de derby tegen Onstwedder Boys. De gasten voeren de ranglijst aan in de 4e Klasse D en de SV Mussel vecht om degradatie te voorkomen.

Onstwedder Boys had over de hele wedstrijd gezien wel een licht veldoverwicht, maar de thuisploeg verweerde zich kranig. In de 1e helft scoorde Simon Hidding voor de SV Mussel, na een slechte uittrap van de Onstwedder keeper. In het laatste deel van de tweede helft wist de thuisploeg nog twee keer te scoren. De 2-0 werd gemaakt door Wim Wubs, de topscoorder aller tijden bij de Mussel. Deze 2-0 was zijn honderdvijftigste doelpunt in het shirt van de SV Mussel. Lars Hemmes tekende de 3-0 aan.

Onstwedder boys blijft na deze verrassende nederlaag nog wel de ranglijst aanvoeren maar ziet RWF, uit Friesepalen dichterbij komen.

Over veertien dagen volgt de onderlinge clash van beide ploegen op de Boskamp in Onstwedde.