Direct naar de inhoud.

Jumbo Froukje Sloot beste zelfstandige supermarktondernemer

  • door:
  • op:
De hoofdprijs gaat naar Foukje Sloot F: Vakcentrum voor zelfstandig retailondernemers

STADSKANAAL – Drie keer is scheepsrecht voor ondernemer Froukje Sloot. Jumbo Froukje sloot in Stadskanaal is maandagavond verkozen tot beste zelfstandige supermarktondernemer van Nederland voor 2023-2024. Dat geven supermarkteigenaar Froukje Sloot en Vakcentrum voor Zelfstandig Retailondernemers aan op hun LinkedIn-pagina’s. Dit was de derde keer dat de onderneemster in de finale stond.

‘Vele uitdagingen en veranderingen’

‘Wat ben ik trots op ons team!’, aldus de enthousiaste eigenaar. ‘We hebben een wereldprestatie geleverd tijdens en in een periode die constant onderhevig is aan vele uitdagingen en veranderingen.’ Een jaar geleden opende Sloot de Giftclub. Een speciale winkel waar een tabak te koop is, een PostNL ophaalplek is en waar je cadeaus kan kopen.

‘Na het verbouwen en heropenen van Jumbo Froukje sloot een kroon op ons werk en een hele grote kers op de taart.’

Stimulerend personeelsbeleid

In het jury rapport prezen ze het stimulerende personeelsbeleid van de knoalster supermarkt. Ook is er veel aandacht voor duurzaamheid. ‘Die aandacht is terug te zien in diverse aspecten van de bedrijfsvoering. Of het nu gaat om de energie-efficiĆ«ntie van de winkels of de inkoop van verantwoorde producten.’

Daarnaast staat ook de vers afdeling in de spotlight. De jury geeft aan dat het opvalt dat op de versafdeling steeds meer complete, versbereide maaltijden worden aangeboden. Foodservice staat hoog op de agenda.

Brede inzet voor de branche

De winkel van de Knoalster supermarkt is volgens de jury opvallend qua inrichting. Er is gedacht vanuit de beleving van de klant. Voor de jury was medebepalend dat Froukje zich breed inzet voor de branche en de medewerkers. Mulder is betrokken bij de winkeliersvereniging in Stadskanaal. Als adviseur van het ROC draagt zij bij aan een goede opleiding voor jongeren. Verder is zij nog lid van het bestuur van het Bedrijfstakpensioenfonds Levensmiddelenbedrijf, de Jumbo ondernemersvereniging en brancheorganisatie Vakcentrum.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal