Direct naar de inhoud.

Moederdagactie De Schaapsberg in het teken van rolstoelbus voor Anita

  • door:
  • op:
Anita in haar rolstoel © Eigen foto

MUSSELKANAAL/ZANDBERG – Ook dit jaar is er weer een goed doel verbonden aan de bezorging van moederdagontbijtjes door De Schaapsberg in Zandberg, na het succes van voorgaande jaren. Op zondagmorgen 14 mei zal een groep vrijwilligers van ‘Rolstoelbus voor Anita’ de ontbijtjes bezorgen.

Anita uit Mussel kreeg in 2018 de diagnose Neuralgische Amyotrofie (NA), een zenuwaandoening die ervoor heeft gezorgd dat ze nu gebonden is aan een rolstoel. Door deze aandoening heeft ze al veel zelfstandigheid en vrijheid moeten opgeven. Een rolstoelbus en aanpassingen in huis kunnen ervoor zorgen dat ze een groot deel van haar zelfstandigheid en vrijheid terugkrijgt. Het kostenplaatje hiervan is echter enorm en de familie kan dit niet zelf financieren.

Met de moederdagontbijtjes-actie hopen de vrienden van Anita een mooi bedrag binnen te halen om haar te helpen. Van het bedrag dat betaald wordt voor een ontbijtje gaat € 2,50 direct naar het goede doel. Bestellen is eenvoudig en kan tot en met donderdag 11 mei via de website www.deschaapsberg.nl/moederdag.

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal