Direct naar de inhoud.

Autobrand bij Valthermond

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 18 mei 2023
  • tags:
Foto ter illustratie Foto: Peter Panneman

VALTHERMOND – Op de Hondsrugweg in Valthermond was woensdagavond in een busje brand uitgebroken. De bestuurder merkte tijdens het rijden dat er rook uit het dashboard kwam en zette de wagen langs de weg.

De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen het vuur en de rook schade aanrichtten aan de binnenkant van de auto. De brandweer tikte een zijruit eruit om de brand beter te kunnen blussen.

De weg is tijdelijk afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-