Direct naar de inhoud.

Donderdag 25 mei contactavond Participatieraad in vanBeresteyn

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – De Participatieraad van de gemeente Veendam organiseert op donderdag 25 mei een contactavond met inwoners van Veendam. De bedoeling is om ervaringen met de gemeente Veendam, op het gebied van (jeugd)zorg, werk en inkomen, inclusief armoedebeleid uit te wisselen. 

De leden van de Participatieraad zijn inwoners van de gemeente Veendam die zich betrokken voelen bij het sociale beleid. Op de contactavond zal in een aantal groepen worden gediscussieerd. De avond wordt gehouden in de zalen op de eerste verdieping van vanBeresteyn. Aanvang 20.00 uur. Van te voren aanmelden is gewenst via website participatieraadveendam@hotmail.com of door inlevering van een aanmeldstrook bij de kassa van vanBeresteyn.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal