Direct naar de inhoud.

Man (28) overleden na ongeluk bij Gasselternijveen

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 19 mei 2023
  • tags:
Ook de traumahelikopter kwam ter plaatse ┬ę DGS Media

GASSELTERNIJVEEN – Een 28-jarige inwoner uit de gemeente Aa en Hunze is donderdagavond overleden na een ongeluk op een parallelweg van de Ingenieur WIC van Veelenweg (N378) bij Gasselternijveen. Hulpverlening mocht voor hem niet meer baten. Een tweede betrokkene raakte bij het ongeluk gewond.

Volgens de politie gebeurde het incident met ‘een voertuig’. Omstanders melden dat het gaat om een quad of trike. Rond acht uur werden hulpdiensten opgeroepen. Naast de politie en de ambulancedienst landde een traumahelikoper om assistentie te bieden. Een deel van de N378 werd afgesloten vanwege politieonderzoek. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog onduidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-