Direct naar de inhoud.

Overval op Poiesz Veendam, twee verdachten aangehouden

  • door:
  • op:
De politie was snel aanwezig © Veendam Online

VEENDAM – Rond 19.30 uur is er een poging tot overval geweest bij de Poiesz Veendam op vrijdagavond. Daarbij is een medewerker bedreigd met een mes. Dat meldt de politie op hun Twitterpagina. Zeker twee verdachten zijn er vandoor gegaan. De politie heeft even later in het Julianapark twee personen aangehouden.

De politie doet onderzoek naar de poging overval en de bedreiging. Op dit moment lijkt het erop dat er geen buit is gemaakt. De twee aangehouden verdachten worden gehoord over wat hun rol is geweest bij de overval. We sluiten niet uit dat er meer personen betrokken zijn geweest.

Heeft u iets gezien of gehoord van de overval? Heeft u mogelijk verdachte personen in de omgeving van de supermarkt zien staan? Of beschikt u over camerabeelden? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal