Direct naar de inhoud.

Minderjarigen aangehouden voor poging tot overval op supermarkt Veendam

  • door:
  • op:
De politie doet onderzoek naar de overval © Dennie Gaasendam

VEENDAM – De politie heeft twee minderjarige jongens uit de gemeente Oldambt aangehouden. Ze worden verdacht van de overval die vrijdagavond bij de Poiesz in Veendam werd gepleegd. Dat meldt de politie op hun twitterpagina. Een van de medewerkers van de Friese supermarktketen werd bedreigd met een mes, waarna de jongens weggerend zijn.

Het tweetal werd in de omgeving van de supermarkt aangehouden, namelijk in het Julianapark tegenover de supermarkt. ‘We sluiten niet uit dat er meer betrokkenen zijn geweest’, aldus de politie. De verdachten hebben geen buit gemaakt, zegt een politiewoordvoerder zaterdagochtend.

De politie onderzoekt de poging tot overval en de bedreiging en roept getuigen op zich te melden. -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal