Direct naar de inhoud.

Keramisch Museum Goedewaagen gesloten op 28 mei – programma verplaatst

  • door:
  • op:
Art Nouveau tegeltableau naar Distel-ontwerp van Bert Nienhuis uit 1901 | Foto: Keramisch Museum Goedewaagen

NIEUW-BUINEN – Per ongeluk programmeerde het Keramisch Museum Goedewaagen in Nieuw-Buinen op zondagmiddag 28 mei, 1e Pinksterdag, museumactiviteiten als de Jugendstilrondleiding voor half geld en onze gebruikelijke taxatieservice op de laatste zondagmiddag van de maand. Op 1e Pinksterdag is het museum echter gesloten. De rondleiding is daarom verplaatst naar zondagmiddag 4 juni om 14.00 uur.

De gratis museum- en determinatietaxaties vinden ook op 4 juni plaats, ditmaal vanaf 12.00 uur. Restauratrice Hanne Friederichs is dan van 13.00 tot 14.30 uur aanwezig voor het geven van restauratie-adviezen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal