Direct naar de inhoud.

Kunstmarkt Stadskanaal opnieuw een succes: ‘Het gaat fantastisch!’

  • door:
  • op:
De kunstmarkt met in de achtergrond organisator Tieme Pals © Harry Cats/RTV1

STADSKANAAL – Mooi weer en veel bezoekers. Zo zag de kunstmarkt in het centrum van Stadskanaal er zaterdag uit. Kunst in de breedste zin was er te zien. Een mevrouw die bloempotten omtoverde tot kunst, nieuwe tassen met een bijzondere print, maar ook de traditionele kunst op doek was te bewonderen.

‘Het is ontzettend druk’, begint organisator Tieme Pals. ‘Er zijn meer dan veertig deelnemers en ze zijn allemaal enthousiast. Het gaat fantastisch!’ Ook het weer speelde perfect in op de behoefte van de organisator. ‘Het is prachtig weer. Dit kan toch niet mooier.’

Naast kunst bekijken konden kinderen ook de kunstenaar in hunzelf naar boven halen. Zo konden kinderen een eigen kunstwerk maken van stoepkrijt. De eigenaar van het mooist gemaakte kunstwerk kreeg een mooie prijs.

Ook het kunstonderdeel muziek was te zien en zelfs te horen. Een djembé band hield een workshop djembe spelen. In groepjes van vijf personen konden geïnteresseerden in de brandende zon trommelen op het muziekinstrument.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal