Direct naar de inhoud.

Zechstein Stratenvolleybal Toernooi weer als vanouds!

  • door:
  • op:
De teams strijden voor de titel. | Foto: Eigen foto

VEENDAM – Afgelopen week stond het Indoorcentrum in Veendam in het teken van volleybal én gezelligheid. Op woensdag 17 en vrijdag 19 mei werd er door ruim 200 volleyballers fanatiek gestreden om als winnaar uit de bus te komen van deze 8e editie. Ondanks dat het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi de afgelopen drie jaren geen doorgang kon vinden, was het volgens de organisatie weer als vanouds vertelt organisator Rob van Loenen aan RTV1.

Sportief, fanatiek en spannend

Tijdens de eerste speelavond werden de voorrondes gespeeld. Uit de vier poules werd al vrij snel duidelijk welke teams tijdens de finaledag uit zouden komen in de Winnaars- en de Verliezerspoule. Deze scheiding in het deelnemersveld leverde heel veel spannende volleybalwedstrijden op tijdens de tweede speelavond op 19 mei. Met tot slot spannende kruisfinales in zowel de Winnaars- als de Verliezerspoule.

Winnaar 2023. | Foto: Eigen Foto

Team joviaal wint 8e editie

De volgende teams wisten na twee dagen bloed, zweet en tranen een beker te bemachtigen tijdens het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi:

Winnaarspoule:

1e Team Joviaal           

2e TC De Groene Fles

3e Smash

Verliezerspoule:

1e Mission Unblockable

2e Linho’s

3e Derde Helft

Het feest ging nog lang door

Na de prijsuitreiking was er een feestavond gepland voor alle deelnemers en toeschouwers. Op het podium in de Sorghvliethal wisten de Moeflons er een fantastisch feestje te maken met de deelnemende teams. Want naast het sportieve aspect, staat de nodige gezelligheid ook hoog in het vaandel bij de deelnemers en organisatie volgens organisator Rob van Loenen.

Stichting Sport en Evenementen kijkt positief terug op het tweedaags evenement. Men dankt hoofdsponsor Zechstein Minerals BV, alle deelnemers en de vrijwilligers voor hun bijdrage! Ook wordt er binnenkort gekeken naar een datum voor 2024.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal