Direct naar de inhoud.

Hapjes uit verschillende landen tijdens foodfestival Breehorn in Veendam

  • door:
  • op:
Toneelmiddag in de Breehorn van Zorggroep Meander in Veendam | Foto: CC VOVO

VEENDAM – Op donderdagmiddag 25 mei wordt in woonservicecentrum de Breehorn in Veendam een foodfestival gehouden. Bewoners, familieleden en wijkbewoners kunnen hier koude en warme hapjes uit verschillende landen proeven. Deze hapjes worden bereid door vrijwilligers.
Het foodfestival is een initiatief van welzijnsorganisatie De Basis in Veendam en de Breehorn. Doel van deze middag is om wijkbewoners en bewoners van de Breehorn met elkaar in contact te laten komen tijdens een gezellige culturele middag. Het is de eerste keer dat de Breehorn samenwerkt met De Basis.

Bezoekers kunnen een kaart kopen. Hiermee kunnen ze vijf hapjes krijgen en koffie, thee of een sapje. Kaarten zijn vooraf te koop in de huiswinkel of bij de activiteitenbegeleiders in de Breehorn. Het foodfestival vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur. Adres: Boven Westerdiep 86h in Veendam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-