Direct naar de inhoud.

Albert Heijn Stadskanaal wordt vernieuwd en groter

  • door:
  • op:
Ina, Fennie, Lina en Marga. Deze medewerksters gaan Albert Heijn Stadskanaal officieel openen op dinsdag 27 juni Foto: Albert Heijn Stadskanaal

STADSKANAAL – Albert Heijn aan het Gandhiplein 12 in Stadskanaal sluit zaterdag 3 juni om 16:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt vervolgens ingrijpend verbouwd en flink vergroot. De opening van Albert Heijn Stadskanaal vindt plaats op dinsdag 27 juni om 11:00 uur. “Het wordt een gezellig feest”, zegt supermarktmanager Gina Lamberts. “De hamster komt, een barista schenkt heerlijke koffie en de eerste 1.500 klanten krijgen een Knol’s Groninger Notenkoek!”

Tijdens de sluiting wordt van de winkel en de al gebouwde aanbouw aan de zijkant één geheel gemaakt. De Albert Heijn wordt hierdoor vergroot tot maar liefst zo’n 1.500 vierkante meter. Er is straks veel meer ruimte en dus wordt ook het assortiment flink uitgebreid. Klanten vinden er veel meer verse producten, van aardbeien, zuurkool en biologische en vega(n) producten, verspakketten en maaltijden. Ook komen er tien zelfscankassa’s. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels aan de Beertsterweg 1D in Winschoten, aan de Hoofdstraat 35 in Borger en aan het Beneden Oosterdiep 165 in Veendam.

De bekende gezichten

Albert Heijn zit al meer dan vijftig jaar in Stadskanaal. De opening van de eerste winkel, aan de Beneluxbaan, trok destijds veel belangstelling. De supermarkt verhuisde daarna naar het Europaplein en vervolgens in 2001 naar de huidige locatie. De officiële opening van de vernieuwde winkel op 27 juni om 11:00 uur wordt verricht door vier medewerksters. “Zij zijn de bekende gezichten van Albert Heijn Stadskanaal. Bij elkaar hebben deze vier zo’n 170 jaar Albert Heijn-ervaring en dat is best bijzonder. Een mooie reden om hen de eer te geven het lint door te knippen”, aldus de supermarktmanager.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal