Direct naar de inhoud.

Dartvereniging ’t Lange End Stadskanaal promoveert naar de 2e divisie

  • door:
  • op:
Promotie Dartvereniging ’t Lange End Stadskanaal naar de 2e Divisie | Foto: Eigen foto

STADSKANAAL – Op 5 juni is Dartvereniging ’t Lange End Stadskanaal in Stadskanaal gepromoveerd naar de 2e divisie. De verenging is heel erg trots op hun darters dat ze gepromoveerd zijn naar de 2e divisie. Er werd gespeeld bij de B.O.G.D. (Dart Organisatie Groningen en Drenthe) dartbond in Groningen. De teams die dit seizoen 2e of als 3e zijn geëindigd in de 3e divisie werden tegen elkaar geloot. De eerste wedstrijd werd met 6 – 3 gewonnen en de tweede wedstrijd en de derde wedstrijd werd er met 5 – 4 gewonnen.

Promotiewedstrijden

De promotiewedstrijden vonden plaats op zondag 4 juni in Groningen en werd georganiseerd D.O.G.D. “Er werd geloot waar je tegen moest darten en Dartvereniging ’t Lange End Stadskanaal moesten tegen 2 teams uit de 3e divisie waar de verenging, ook speelde en wij hebben van beide teams gewonnen en zo zijn we gepromoveerd naar de 2e divisie. Er waren heel veel verenigingen die dit zijn seizoen 2e en 3e zijn geëindigd in de 3e divisie”, vertelt André Mink, voorzitter van Dartvereniging ’t Lange End Stadskanaal.

Teams

Dartvereniging ’t Lange End Stadskanaal in Stadskanaal heeft in totaal twee wedstrijden gespeeld en heeft de beide wedstrijden gewonnen. “De eerste wedstrijd wonnen wij met 6 – 3 en de 2e en laatste wedstrijd hebben wij gewonnen met 5 – 4, maar er waren ook wedstrijden van andere
divisies die promotie konden maken.

De vereniging is heel erg trots op hun darters. Deze toppers hebben er behoorlijk tegen geknokt met een geweldig resultaat. Het was een leuke happening op zondag 4 juni in Groningen. D.O.G.D. heeft alles goed geregeld”, zegt André Mink, voorzitter van Dartvereniging ’t Lange End Stadskanaal.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal