Direct naar de inhoud.

Borger-Odoorn draagt laatste delen van sportcomplex De Meent over

  • door:
  • op:
Wethouder Van Tongeren samen met de bestuursleden van VV Valthermond ┬ę Gemeente Borger-Odoorn

VALTHERMOND – De gemeente Borger-Odoorn heeft het terrein van de tribunes en de parkeerplaats van het sportcomplex van VV Valthermond officieel overgedragen aan de stichting Exploitatie Sportpark ‘De Meent’. Als onderdeel van deze overdracht ontvangt de stichting een subsidie van 100.000 euro, waarmee ze het sportcomplex kunnen renoveren en verduurzamen.

De privatisering van het sportpark in Valthermond is al sinds 2015 gaande en met de overdracht van de tribune en parkeerplaats wordt nu de laatste fase van dit proces afgerond. De stichting ‘Exploitatie Sportpark ‘De Meent’ zal de ontvangen subsidie gebruiken om verschillende verbeteringen door te voeren.

Van de subsidie wil de stichting de parkeerplaats opknappen en de entree vernieuwen. Daarnaast zal er een omroepcel worden geplaatst op de tribune en zullen de lichtmasten worden voorzien van ledverlichting. Verder zal de stichting de isolatie van zowel de kantine als de bestuurskamer gaan verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-