Direct naar de inhoud.

Nieuw-Buinen haalt zeven nieuwe spelers

  • door:
  • op:

Nieuw Buinen – Voetbalclub Nieuw-Buinen heeft zich voor komend seizoen versterkt met zeven nieuwe spelers.

Dennis Wever, komt over van SETA, Milan Schipper, komt over van WKE, Julian Bos komt over van SPW, Brandon Meems komt over van Gasselternijveen, Roel Heidekamp komt over van SPW, Maurice Gersonius komt over van Westerwolde en Jeffrey Potze komt over van Buinerveen. Alle spelers voetbalden eerder ook al in het oranje shirt van Nieuw-Buinen.

Technische staf ook rond

De nieuwe hoofdtrainer Jeroen Wiegman heeft zijn staf voor komend seizoen ook rond. Leroy Bunk zal Wiegman assisteren als trainer. Jos Bodde is net als dit jaar de teammanager en Ricardo van Gilsbeek is de nieuwe grensrechter voor de club dat komend seizoen uitkomt in de vierde klasse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-