Direct naar de inhoud.

Jubilerende Damacota verliest wedstrijd tegen BV Veendam, maar viert toch feest

  • door:
  • op:
Voetballers in actie tijdens de bijzondere wedstrijd © Hemmo Kuipers/RTV1

NIEUWE PEKELA – Donderdgavond vond er op het sportpark van VV Damacota een wedstrijd plaats tussen Damacota en BV Veendam. Veendam, met onder andere oud-spelers Erwin Buurmeijer, Paul Mattijs en Armand Mac Andrew, won de wedstrijd met 8-4.

Deze wedstrijd stond volledig in het teken van het 75-jarig bestaan van Damacota, de club uit Nieuwe Pekela. Ondanks de nederlaag was het een speciale avond waarop het jubileum gevierd werd.

Vrijdagavond staat er een jubileumfeest op het programma voor leden en genodigden. Het feest wordt opgeluisterd door de band Moeflons en zanger Marco Schuitmaker, bekend van de hit “Engelbewaarder”. Daarnaast staat er ook een wedstrijd gepland tussen Damacota ‘goud’ en ‘oud’, onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. Deze wedstrijd begint om 18.45 uur en belooft een leuke en nostalgische ervaring te worden voor spelers en toeschouwers.

Met het jubileumfeest en de speciale wedstrijd blikt Damacota terug op 75 jaar geschiedenis en kijkt het vol vertrouwen naar de toekomst. De club is trots op haar verleden en blijft zich inzetten voor de sportieve ontwikkeling van voetbal in Nieuwe Pekela.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal