Direct naar de inhoud.

Leerlingen Kunstenschool brengen de wereld van de film naar Geert Teis

  • door:
  • op:
Een gitaar leerling van de Kunstenschool. | Foto: Kunstenschool ZG

STADSKANAAL – Kunstenschool ZG organiseert zaterdag 24 juni om 15 uur in het Theater Geert Teis weer haar jaarlijkse Slotfestijn. Leerlingen van de Kunstenschool laten tijdens het festijn zien wat ze dit jaar allemaal hebben geleerd.

Dit jaar nemen de leerlingen en hun docenten het publiek mee naar de wereld van de film. Filmfragmenten uit de afgelopen decennia komen voorbij. Van The Lion King en Beauty and the Beast tot Mamma Mia van ABBA en James Bond. Een prachtige voorstelling waarin muziek, dans en theater geïntegreerd zijn en waarbij de leerlingen, groot en klein, een rol hebben en samenspelen.

Kaarten voor het slotfestijn zijn nog verkrijgbaar bij de theaterkassa of op de website van Geert Teis.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-