Direct naar de inhoud.

Stadskanaal eert veteranen in Geert Teis

  • door:
  • op:
Uitreiking van de waarderingspelden. | Foto: Hemmo Kuiper/RTV1

STADSKANAAL – De gemeente Stadskanaal heeft zaterdagochtend in theater Geert Teis de gemeentelijke veteranen geëerd. Voor Harm ten Have en Adriaan Bregita was het een speciale gemeentelijke veteranendag. Zij kregen samen met burgemeester Klaas Sloots een waarderingspeld van het Veteranen Intituut.

De mannen krijgen de waarderingspeld voor het maken van het veteranenmonument in Stadskanaal. Dat monument staat sinds eind vorig jaar in het Julianapark. Sloots kreeg de speld voor zijn inzet voor de veteranen. Na de welkomsttoespraak van de burgemeester werden zij verrast.

Ze kunnen de speld volgende week tijdens de landelijke veteranendag voor het eerst dragen. Zo is te zien dat de drager iets belangrijks heeft gedaan voor de veteranen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-