Direct naar de inhoud.

FC Groningen speelt oefenduel tegen Onstwedder Boys

  • door:
  • op:
Foto: Onstwedder Boys

ONSTWEDDE – FC Groningen begint op zaterdag 1 juli aan het nieuwe seizoen. Dan traint de selectie van trainer Dick Lukkien uit Veendam om 14.00 uur op Sportpark Corpus den Hoorn in Stad. Op 5 juli speelt FC z’n eerste oefenwedstrijd. Op zaterdag 8 juli oefent de FC tegen VV Onstwedder Boys. Het duel in Onstwedde begint om 15.00 uur.

In de week voorafgaand aan de eerste groepstraining komt de selectie bij elkaar voor diverse fitheidstesten. De voorbereiding op het seizoen 2023/2024 zal in totaal anderhalve maand duren tot de eerste competitiewedstrijd van de eerste divisie in het weekend van vrijdag 11 augustus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-