Direct naar de inhoud.

Commissaris van de Koning op werkbezoek in Stadskanaal

  • door:
  • op:
Kerk de Hoeksteen werd bezocht door het gezelschap. | Foto: Hemmo Kuiper

Stadskanaal – De Commissaris van de Koning René Paas was voor een werkbezoek in Stadskanaal samen met het College en wethouders bezocht het wijkgebouw en tevens kerk De Hoeksteen. Daar werd door Joselien Pijpker uitleg gegeven over de wijk Maarsveld.

Er werd onder andere verteld hoe het momenteel gaat in de wijk en wat voor veranderingen er plaats zullen vinden. Na deze uitleg werd er een rondleiding door de wijk georganiseerd. De onderwerpen die besproken werden waren: wonen en onderhoud, wijkaanpak, aanpak openbare ruimtes en de verbetering die plaats vind in de wijk door het organiseren van activiteiten.

Rondleiding door de wijk Maarsveld. | Foto: Hemmo Kuiper


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal