Direct naar de inhoud.

Plus Stadskanaal opent en Albert Heijn heropend

  • door:
  • op:
Goedhart Borgesius opent de nieuwe PLUS. | Foto: Harrie Schutte/RTV1

STADSKANAAL – Wethouder Goedhart Borgesius heeft woensdagochtend de splinternieuw Plus geopend. Dit deed hij samen met supermarktmanager Jurjen Jansen door het doorknippen van het lint. De vele tietallen klanten stonden te wachten om naar binnen te gaan .

Elles mocht een minuut gratis winkelen in de nieuwe Plus. | Foto: Harrie Schutte/RTV1

1 minuut gratis winkelen

Tijdens het wachten werden de klanten getrakteerd op koffie met een koek en kregen ze een lotnummer uitgereikt. Voor dat de winkel werd geopend trok de supermarktmanager een nummer en dit lot had de gelukkige winnares Elles. Ze won daar een minuut gratis winkelen mee. Na een snelle ronde door de winkel bleek bij de kassa dat zij voor 343 euro in de winkelwagen had gegooid. De eerste 200 klanten gingen met een slagroomtaart naar huis.

De opening van de nieuwe Albert Heijn. | Foto: Albert Heijn

Albert Heijn verbouwd en groter geworden

Een dag eerder was de vernieuwde Albert Hein aan het Ghandiplein al opgegaan .Na het doorknippen van het lint door bekende medewerkers Ina, Fennie, Marga en Lina mochten de klanten naar binnen.
De supermarkt is grondig verbouwd en flink groter geworden. de reacties van klantenwaren positief en er is veel waardering voor de extra ruimte en het grote vers aanbod in de vernieuwde winkel.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal