Direct naar de inhoud.

SKV kondigt prijsverhoging abonnementen aan

  • door:
  • op:
Een televisie © Stockfoto

VEENDAM – Op 1 september zullen de abonnementen van Stichting Kabelnet Veendam (SKV), de lokale aanbieder van tv en internet, met gemiddeld vier procent stijgen. De verhoging zal alleen van toepassing zijn op het basisabonnement met tv en/of internet, terwijl de prijzen van extra tv-abonnementen zoals ESPN, Ziggo Sport Totaal en zenderpakketten ongewijzigd blijven. Ook alle overige diensten blijven in prijs gelijk. SKV verklaart deze prijsaanpassing mede vanwege de inflatie.

Hoewel SKV de prijzen van haar abonnementen verhoogt, blijft de gemiddelde prijsstijging van vier procent aan de lage kant in vergelijking met andere grote aanbieders in de markt. Zo verhoogden Ziggo en KPN hun prijzen op 1 juli met respectievelijk 8,5 procent en 6 procent, wat een hogere inflatiecorrectie inhield.

Op de eigen website heeft SKV een tabel geplaatst waarin de prijsverhoging van de meest verkochte nieuwere abonnementsvormen is vermeld. Daarnaast laat de aanbieder weten dat oudere abonnementen tussen de €1,30 en €3,55 per maand in prijs zullen stijgen, afhankelijk van het abonnementstype.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal