Direct naar de inhoud.

Big Bazar ook betalingsachterstand in Stadskanaal

  • door:
  • op:
Het pand van de Big Bazar in Stadskanaal © Wolter Deelman

STADSKANAAL – Twee weken geleden werd bekend gemaakt dat winkelketen Big Bazar zich in zwaar weer begeeft. De winkelketen heeft last van de forse stijgingen van lasten. Ook de energiecrisis en de oorlog in Oekraïne hebben grote invloed op het consumentengedrag. Bij verschillende panden van de winkelketen is ondertussen een huurachterstand gekomen.

De forse huurachterstanden leiden tot verschillende rechtszaken. Zo heeft de Big Bazar al een aantal panden in Noord Holland moet verlaten en werd afgelopen week bekend gemaakt dat het pand in Leeuwarden ook leeg gemaakt moet worden en de achterstallige huur betaald moet worden.

Ook in Stadskanaal is er een winkelketen van Big Bazar. In Stadskanaal is al drie maanden geen huur betaald. Dat zegt Tim Graafsma in het DvhN. Hij int namens investeerder de huur van het pand aan de Europalaan in Stadskanaal. ‘We kunnen het lijden en wachten rustig af. Ze vroegen ons om flexibiliteit om het salaris van het personeel te kunnen doorbetalen. Dat vinden wij uiteraard ook belangrijk. Na de zomer treden we weer in contact.’



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal